Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En våg av dysterhet och sorgsenhet sprider sig här hos oss..... Det behövs LJUS nu.....


"Ljuset i det svarta Mörkret !"

Ljuset !
medger att det flämtar ofta

Ljuset !
men det FINNS där !

Ljuset !
finns hos dem som vill "softa"

Ljuset !
behöver ej va´en chimär !

Ljuset !
finns inom de flesta
kan lysa upp det mesta
så , kliv upp ur "gravarna" !
fjärma Dig från "undergångsslavarna"

Ljuset !
måste dominera !
ska aktivera !
vill intervenera !
ska invadera !

För Ljuset
är vårt enda hopp
i Livets långa lopp..........

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-05 14:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sant som det är sagt det behövs ljus nu!trösterikt och jättefint Mats!
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska