Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk bara tanken, Du har INTE lurat någon, INTE "sugit ut" någon, Du har bara haft en otrolig TUR, MILJARDEN är Din......


"En Miljard .....kronor !"

En Miljard !
tanken bara darrar (!)

En Miljard !
mitt Liv en ...oas !

En Miljard !
Huve´t bara "knarrar"
blir till ren ...extas !

En Miljard !
en Dröm man uppnått !
snacka om "full pott" !

En Miljard !
got the RIGHT card !
ett liv utan bekymmer
nu, jag tror, jag "rymmer"
tar barna med mej
till en egen ö
ingen annan får se mej
nu KAN jag va´slö
utan att det drabbar
eller något sabbar
för NU är jag RIK
nu kan jag va´en "freak"
och leva ut
slipper "veta hut"
Skiter i Försäkringskassan
nå´n annan får får "passa´n".......


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 19:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
Drömläge.
Jag skulle alls inte ha något emot det.
Det skulle provocear fyllona på stan ännu mer.
De gnäller på att jag är arbetslös fast de själva inte gör ett skapandes grand.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska