Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturen för de i buren


Kulturen är för de
I buren
Men är du en av de
Som kommer in i de styrandes led
Så får du bestämma över
Vad de ska få inte vad de behöver
De som kommer att omtalas om hur de led
De som de måste lära sej för tider framöver




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 21:23



Bookmark and Share


  peter markurth
viva våran revulution
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO