Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jävligt trött på Islam


Jag är jävligt trött på Islam
Islamister
Och ”profeten Muhammed”

Jag tror inte på Islams världsbild
Men ett vet jag
De finns en förbannat massa idioter
Dårar och de som utnyttjar Muhammeds namn
För att få igenom sitt

Så är det med kristendomen med
Men i Islams fall så verkar allt ”vara lite värre”
De dumma anhängarna är lite dummare
De fanatiska dårarna är lite mer dåraktigare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 00:30



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
På vårt 1400-tal brände vi häxor. På islams 1400-tal stenar man kvinnor.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO