Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvinnan inte vill


Om kvinnan inte vill
Så kan hon vara sen
Hon kan spela att hon gillar det
Som på scen
Hon kan ställa till
En djävla scen med
Om de nu ska göras

Du kanske undrar om ”jag är van” vid sånt
Som om jag vet en massa
Jag hoppas inte att det är vant
Jag gjorde eller gör aldrig
Närmanden om jag inte känner mej välkommen
Men mina kvinnliga vänner har berättat lite
Fast om en kvinna fejkar så borde hon faktiskt skämmas
Lika mycket som han

Jag har känt ”ointresset” nån gång dock
Då kliver jag av
Jag vill inte ha en kvinna som inte vill
Det hör inte kärleken och förhållandet till
Men än mer lärde man en gång
Man kan ”bli nummer två” samma kväll




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-10 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO