Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UT

 

 

 

Har du skottat snö på Nordpolen

eller bara försökt älska rationellt?

 

Meningslösare sysslor får du leta efter

 

 

 

Upstairs, det var bar och kök,

och nånstans slog tanken slint längs vägen

Stadig på handen, du är en pistol älskling

Jag bär dig i ett hölster vid min sida

Ut i fall att, ...

kanske bara som trots

Du slog an den tonen,

stövelns klackar mot golvet bröt av

 

 

De tolv stegen,

från det raka mot det krökta

Universum försvinner där, eller börjar om

Det mullrar av självbehärskning i kulisserna,

frågetecknen svarta som silver

Så vi kysser en timme till,

när underjorden vidrör oss som förut

Spegelbild som vandrar, spegelbild som flyr

Ut

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna