Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörsvängningar (limerick)

En flicka från skånska Skanör
hon växlade ständigt humör
"Min älskling", hon sa
du ditt svin, vill du ha
ett kok stryk innan du mig förför?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-06 09:26



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra limerickat,

ett kok stryk innan jag dig föför,
2011-01-22

    ej medlem längre
Fucking A+
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP