Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme i nordanlanden

Nordanländerna
norrskensbränderna
de vita, frusna stränderna
varmavanteshänderna

Fjällbrantsskuggande
snöflingesduggande
björkvedshuggande
kokkaffemuggande

Rovdjursnätterna
månljusslätterna
de sovande fjällgårdsgetterna
eldvaktsnätterna

Sagoberättande
närainvidsättande
varma kläders lättande
hungerkroppars mättande

Tätt vid långeldsbranden
under svartrymdslanden
hon och han de fann den
värmen, vilan, handen




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP