Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa vilan


Under lager av

vit svepning

återhämtar

döden sig

från livet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 12:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Här kan det ses som en paradox det du beskriver med ett par ord


Men sanningen är den, att döden är livsviktig!
2011-01-06

    ej medlem längre
Omvänt perspektiv ...
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans