Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genrep


Vill gärna tro

att våren är

fullt upptagen

av repetitioner

inför årets

stora premiär.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som att det kan behövas ...
2011-01-06

  •AW•
ja..och snön som en ridå...som snart öppnas vid den stora premiären..
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans