Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föräldralös


Mamma,pappa jag behöver er

Jag har inte kämpat färdigt än
fortfarande har jag många krig att vinna
med hjälp av min ilska mina tårar.

jag vet att jag är föräldrarlös
det smärtar mig
att aldrig haft föräldrar annat än på papper

den där riktiga omsorgen från er
den kom aldrig
det var inte ens lönt att vänta

Nu är det så vansinigt försent
det är bara att kontatera
Jag är föräldralös

Men ni borde få se smärtan som river i mig
tårarna från avgrundens förtvivlan
över min ensamhet

Då allt jag vill är att kunna ringa
säga
Mamma, pappa jag behöver er.




Fri vers av yta
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-06 13:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Detta berör otroligt. Väldigt starkt skrivet av dig!
2011-01-16

  Göran P Rödholm
En väldigt fin text, tycker jag. Den här utsattheten delar du med många. Texten är skör som fint glas. Ta väl hand om din penna och låt den fortsätta uttrycka dig. Då blir dikten du och du blir dikt. Pennan är den bästa kanalen ut. Tack för att jag fick läsa.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta