Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restvara


Det som blev kvar

-en stuvbit-

varken av

bättre eller sämre

kvalitet

blott en

överbliven del.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-06 14:24



Bookmark and Share


  Anna*
De vackraste lapptäcken och konsthantverk är gjorda av stuvbitar som fått ny status
2011-01-10

    Maria Malm
Det fanns i alla fall ett "någonting" inte bara ett "ingenting". Av stuvbitar kan göras mästerverk. Inte att förglömma.
2011-01-06

    ej medlem längre
Sådant kan livet kännas ibland ... dock ska man inte förakta stuvbitar.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans