Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen in

Hjärtats dörr öppnad

koden till mitt lås



Hade du.





Så enkelt öppnade du




så tveklöst






att jag inte hann värja mig






Välkommen in




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-06 16:06



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är till att öppna för dem som lossar på förlåten
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt