Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall Som Snö

Luften håller på att ta slut
Du ser hur han kämpar
Ett ett två
Du räddar livet på honom
Veckan efter det
Slagen duggar tätt
Våldtäkten fullbordas
Allt är som vanligt i den lilla lägenheten

Tacken för att ha räddat hans liv
I dag hade han dött
Du
Är lika kall som honom




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-06 18:37



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra! Kompakt och full av känsla..
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel