Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är kall


Natten är kall
I vinterkylan kryper folk ihop
Mitt inne i sina kläder
Med så lite beröring som möjligt
Hoppas man frysa mindre

I vårt krypin är det varmt
Men ryser av lust, av vällust
När kroppar blir ett när hopp
Kommer nära
När vi kommer långt, tillsammans

Längre än nånsin
Här fruktas inte beröring
Här är rysningar en väg
Till att ”nå varann”
Nå innerligheten
Nå det är väl bra
Bra för oss, i alla fall…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO