Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blatteriblattera


Sepp Blatter är den ”högste”

Av de som inte ”fatter”

Vad rent spel är


Men det förvånar inte med tanke på

Det spel som bedrevs runt valet om FIFA

Och UEFA presidenter


Blatter hade skrikit ZIEG HEIL en gång i tiden

OM han fått chansen….

Frågan är vad han skriker i fotbollssammanträdena




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-01-10 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO