Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt handlar om perspektiv

"din tid är ute" sa han med lugn och besk röst




Sen kom slagen,


Tre höga toner



sedan...
...total tystnad

Det var som att

allt

stannade till
för

en sekund

eller...två



Jag viste mycket väl

att min tid var ute


jag hade ju räknat minuterna


och

önskat

att aldrig klockan slutligen skulle

slå





3




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-06 23:16



Bookmark and Share


  ÄlvanUtanVingar
Flicka, dina verk är underbara och du har blivit en stark förebild i mina ögon <3
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan