Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett 9 årigt helvete!!! Åk 1-9


DE LEKER

I bästa fall
var jag bara luft
och de lät mej vara

De var väntan
och inte slagen
som var det outhärdliga

Att aldrig kunna förutse
nästkommande förnedring

De Djävlarna lurades
att vi var vänner
och jag trodde
att vi skrattade gemensamt

Men skratten
var enbart vassa knivar
riktade mot mej

De studerade mej
likt en insekt
under en lupp

Jag var svältfödd
på gemenskap
och gick gång på gång på
deras utstuderade bedrägeri

Men de vuxna
var nöjda
de gånger
jag fick vara med



© C.J

.




Fri vers av Chattis J
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 03:34



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
vad är skillnaden mellan en vanlig skola och ett Abu Ghraib eller Guantanamo - när det är som du skildrar det? I båda fallen gäller det att knäcka människor, att skapa en hackordning. Finns anledning att skämmas för oss som alltför ofta inte sett - eller än värre sett och inget gjort. Tack för att du skriver om något som berör många, många
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J