Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2007....


Du o jag.....



Vi föll
hand i hand
ner i livet

tillsammans

du o jag

vi älskade
vi blandade svett och blod
som besatta
av kärlek och rädslor
i försvar

vi slogs
mot en galen värld

tillsammans

du o jag

och

när min blick mötte din
öppnades dörrar

brinnande

till slutna rum




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 451 gånger
Publicerad 2011-01-07 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP