Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Losy


Nu
allt jag tänker på är dig
att du kan göra mig så glad
finns vissa dagar
då inget funkar
men jag vet att du finns där
alltid en sol
solen kan gå i moln de vet vi ;)
men för mig
är du en sol utan några fläckar




Övriga genrer av yoyyo
Läst 501 gånger
Publicerad 2005-12-07 19:10



Bookmark and Share


    la-poet
jättebra!
-stark kärlek :)
2005-12-08

  losy
finns ingen person som du!
SÅ ***** UNDERBAR!
Johanna (L)
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo