Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärtat guld



min kung min kung
lossa din härd
låt värmen från manteln
befria

min kung min kung
frige ditt öga
låt gråten få rena
din krona





Fri vers av evana
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 15:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna
är hjärtsångers
stigandeljus

tack

Tack att Nattens Skönhet Andas Med Dig

Själsöga
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana