Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omdaning



ögon
med en återhållen längtan

en förgörande väntan
med en fruktan för vad
som kan frigöras

blicken
den som dansar sitt eget språk
lekande sitt yttersta

som en dödsväntan
där tankar ej kan fly
bara vara




Fri vers (Fri form) av evana
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-21 13:53



Bookmark and Share


    glasa VIP
"blicken
den som dansar sitt eget språk
lekande sitt yttersta"

herre gud
vad vackert
och etsande

2015-02-26

    ej medlem längre
Nakna ord med mycket styrka i. Gillas.
2015-02-21

  Lars Hedlin
JA precis så..Mycket bra framfört!
2015-02-21

  Quasimodo
Här känns väntande kraft som lever sig själv som bara är vad den är!
2015-02-21

    ej medlem längre
En blick kan säga allt.. Gillas! :)
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana