Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppning


stig upp
låt din sol vänta på mig
varje dag, varje andetag
låt den finnas kvar där
nu när ljuset sakta tar vid

stig ned
låt min måne vänta på dig
varje natt, varje stund
låt den få sänka sin kraft
över oss starkt och stilla






Fri vers (Fri form) av evana
Läst 400 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-12 18:01



Bookmark and Share


  P-E-H
Gillar denna mycket.
2015-03-13

    ej medlem längre
Fin och rofylld..
2015-03-13

  Lars Hedlin
Mycket vackert och varmt framfört!
2015-03-13

  Quasimodo
Ett skönt möte för två, med en väntan som en kraft som för samman!
2015-03-13

  lila fjäderblomman VIP
fint, blir lugn när jag läser dina vackra ord.
2015-03-12

    ej medlem längre
Underbart vackra är dina ord.
2015-03-12

    ej medlem längre

Vacker text!
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana