Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frieri (limerick)

En kvinna från östra Turkiet
var arg som det ilsknaste biet:
"Inga pengar du har
ingen gadd som en karl
- du får nobben på det frieriet!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP