Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rening

Öppnar ansiktets bogvisir
för att välkomna havet och vågorna
rakt in i hjärnkontoret
där tystnaden råder

Skölj mig ren

Fyll mitt inre
med all den sälta
som finns
i den stora oceanens
mörka skrevor

...och jag skall bli
den jag ännu
aldrig varit




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 16:29



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Uppfriskande som en havsvind
Underbar och hoppfull
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP