Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt

Bär nycklarna
i hennes bälte

tråder dansen
i hennes skor

när natten klipper
i månljusets klänning

och mina ord till henne

i morgonens stråk
av doftande
konvalj




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP