Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden vid vägens slut

Inåt, inåt går vägen

östan om månen
och en bit
bortom stjärnorna

Och där allt slutar
brinner lägerelden

och under vägens
sista sten

en annan eld
och alltings början




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-07 16:37



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En spännande resa tar sin början ...kolla min dikt "Meditation"
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP