Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett 9 års helvete!!!


DE GRÄNSLÖSAS ROP PÅ HJÄLP

När som helst
Var som helst
Hur som helst
Min osäkerhet
mot deras fientlighet
Min rädsla
mot deras hat
Utlämnad och kränkt
lät jag blickarna
drabba mej
Utstött
Hånad
Lurad
Slagen
Trodde att deras ord
var sanningen
om mej
De behövde
min svaghet
för att själva
bli starka
I flykt
från en verklighet
som var för svår
Och så alla
som lät mej vara
som inte orkade se
Var fanns alla vuxna
som skulle satt gränser
för de gränslösas
rop på hjälp

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J