Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ,både iskall och skållhet, novell......


Arktisk kyla med erotiskt eftermäle !

Jag vandrade omkring ibland de frusna sfärernas infrostade och korporativa vinterlandskap . Minusgraderna var legio och jag drog snabbt igen jackan och knöt halsduken runt min iskalla hals . Mina handskar hade jag glömt på köksbordet och blev förtvivlad därav, när fingrarna stelnade till is i den arktiska kylan ! Inkommen i stugvärmen (en bar) placerade jag,blixtsnabbt, mina isstoder till händer, i anslutning till närmsta värmekälla, ett element ! Vid upptiningen uppstod olidliga och stickande smärtsymptom och jag SKREK av smärtan ! Dock kunde mina fingrar anta normala användningsområden igen och jag fingerpullade genast en av servitriserna, Ulla, 18, frodig och villig ! Hon slängde omgående sina tangatrosor på golvet och la sig på ett stort bord med blottat sköte: "Ta mej nu , din vilda bock ! ".
Jag drog fram min 25-centimeters som antagit total styvnad och lägrade henne utan vidare krusiduller ! Bordet bågnade och tösen skrek högt vid mina stenhårda stötar ! Jag penetrerade henne oupphörligen i 25 minuter , in och ut, upp och ner, hennes genomblöta sköte "sög" bokstavligen i min stake ,gång på gång ! Hennes naglar rev djupa revor i min nakna rygg och blodet rann ner på golvet ! Men jag kände knappt detta, min njutning av hennes vackra bröst (som jag nu sög intensivt på !) , stora var de som fotbollar, med knallröda bröstvårtor påminnande om jordgubbar !
I ytterligare fem timmar fortsatte denna sexuella holmgång, växelvis på golvet eller i kökssoffan , t o m diskbänken fick vara med en stund ! Ulla verkade aldrig få nog, vid de korta pauserna runkade hon mig vilt och sög på den som om den vore en glasspinne av godaste sort ! Så jag pippade henne av hjärtans lust , vi stod upp ,satt ner, låg på golvet ,intrasslade i varandra, hela tiden satt dolmen i henne , som kniven i slidan ,den var som gjuten i henne ! Hon skrek, gnydde, skrattade , ja, det var nog den kåtaste kvinna jag någonsin mött . När den sjätte timmen gick mot sitt slut och svetten lackat våra ångande kroppar flera gånger om , flydde vi till duschen,där vi, samtidigt, gav varann en omgång till !
Vi tog en avslutande kaffe, klädde på oss, bytte telefonnummer ,avskedshångel och hemåt i kylan.. DET var en kväll DET !

--




Prosa (Novell) av Mats Henricson
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-07 19:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej men Mats då!!!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska