Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygplan

du har mig
röda syrsors ben fastklistrade i ansiktet
trämonsters rytmik med handen över munnen
statistiken är förryckt strategen galen
var helt stilla älskling namnlöst könfyllt tomt befriat

spela med mig
spikars huvuds posttraumatiska tristess
öppna dörren publikvänlig hemlighet
sjukdomarna flockas i sinnet det undre leendet fritt
rör dig vännen tills du inte orkar ökentörstigt ensamt synkronologiskt

Speldosan
gargamels åldrade kött väter bort allt hår
hasa långsamt fram mot muren förse dig med en charmant lyckad bit
rök den drakars näsborrar ångar ständigt över
foten stegen jazzens lopp mot höftens förbryllade våg




Fri vers av objekt3
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-07 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Scenisk poesi på topp.
2019-08-05

  Nanna X
det undre leendet fritt

dom raderna drabbade mig

både på gott och på ont
2011-12-24

    Den försvunna
Det finns ett erotiskt sug i den här texten. Som jag finner både fascinerande och tilltalande.
2011-02-26

  Ulf D VIP
Jag har alltid undrat,men nu fick jag ett svar på hur spikarna mår efter hammarslagen i en helt fantastisk rad, "spikars huvuds posttraumatiska tristess". Men jag undrar hur det skulle bli om skruvdragaren kom in i texten, men det är en helt annan fråga. Flödet i texten är mycket tilltalande och överraskande.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3