Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids nog min ska vi alla hitta dit.

ett vasst leende

skarpa tungor

rispar fram ljudlösa ord

om sanningen

som hemligheterna

har gömt bakom stängda dörrar

i natt, i natt

ska löngnerna dansa med mig

förföra mig

föra mig till ett fängelse

där ska jag sitta och tyna bort

tillsammans med de bortglömda

tillsammans glömmer vi

fördömmer vi och förvisar

visar världen att vi synns

om världen bara tittar noga

noga på allt det osynliga

som gömmer sig allt för väl

bland skuggorna

i natt

lägg band på dina kännslor

och knyt åt hårt

gör allt för svårt

och ge sedan upp

för att hitta tillbaka

starkare och åter synlig

dock förvirrad

förvisad

fördömd

och dömd till ånger

den kommer förfölja dig

förgöra dig

långsammt igen

trilla tillbaka hårt

gör det ordentligt

med händerna i knät

tacka och ta emot

det var för vårat eget bästa

allt det här




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-10 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan