Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som är dålig


Kärleken som är dålig
Och spilld, förspilld på vissa
Kärleken kan man dissa då den kräver
Nåt tillbaka
Kärlek som inte hoppas
Som inte tror
Som inte fördrar
Är egentligen helt enkelt inte kärlek
Men vissa kallar det så ändå

Man kan undra om de aldrig själva då upplevt
Riktig kärlek….
Den tåliga lugna och fördragsamma
Eller den hetsiga, ångande, fräscha
De har nog ingen aning om vad det är
Undrar om de egentligen vill
Veta…

Kärleken är dålig
Och spilld, förspilld på vissa
Hoppas ingenting på den ”kärlek”
Som kräver en massa
Den är det bara att dissa
”vad det nu är”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-01 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO