Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM "män" som har sin manlighet på fyra hjul, men när man kör så dåligt så man åker av vägen på nån km, sommar tid så....


Mansskugga utan man


Kropplös
Hopplös
Och snopplös
En stropplös
Från soppkrös till
Överdrivet klös
På bakhjulen….

Men stackars topptös
Som får en ”man” i kuvös
Med endast gaspedal
Som försvar
Till att han inte är man….
En hårlös icke man
Utan ös




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-01-08 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO