Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM snutut bildning eller kanske inbillning


En polisfabrik


En polisfabrik

Polisfabrik

IQ befriade gående lik

Av programmerade robotar

Ska lära sej att ta buset

Och diskussion

HUR de nu ska gå till




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO