Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att de som inte tål varann


Tänk att de som inte tål varann
Får barn som äktar varann minsann
Är inte det höjden av
Ironi?

En gång sökte den ena jobb hos den andra
Nu har de tvingats ”finna varann”
För att barnen fann varann
Som bara barn kan

De nu träffas ibland
Och tiden är sann
Försoning och för andra
Förskoning…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 262 gånger
Publicerad 2011-01-08 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO