Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Hennes fötter

Lossar sandalernas snörning

Tar Dina fötter i mina händer

tvättar bort smutsen
smörjer tår och fotvalv
läst och häl

med oljor
som doftar
hav och vindar
från timjanhedarna

Lyssnar till pulsen
av Ditt liv

hör Dig vandra
dag efter dag

ständigt på väg
mot möten
Du inte känner

och mot vila
på bänkar
i livets parker

i tillvaron
Du ständigt skapar




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-08 11:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker!
Du avgudar henne :)
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP