Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vers om säkerhet

Ju äldre jag blir
desto säkrare
blir jag på
att man inte kan
vara säker
på någonting
Utom på att
man blir äldre




Fri vers av ghost
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-08 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost