Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska det aldrig sluta snöa

Är nu så trött på allt snöande
han däruppe i himmelen värkar
inte få nog av att snöa ner

Men jag har fått mera än nog
nu kan solen få värma så att
all snö smälter bort är så trött

Inte blir man piggare av att
titta ut varje morgon så har
det kommit mera snö under
natten

Skulle villja sova ända tills någon
väcker mig ur min vinter dvala
och säger att nu är snön borta
men än så länge är det bara
drömmar om längtan till våren




Fri vers av Ann-christin
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 14:35



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skrivet. Även jag längtar till våren. // AA
2011-01-09

  Maria T
Visst drömmer vi om våren.
Dagen har blivit 20 min. längre
2011-01-08

  anits VIP
Bra skrivet, snö har vi så det räcker nu.
Vi får gå i ide tills den börjar smälta och
det blir vår.
2011-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja, nu räcker det verkligen.
Människor som vill ha mer snö är mentalt efterblivna.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin