Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterfittor i legio


Bitterfittor i legio

PH värden som slår saltsyra

En hög saltsyrror eller kanske

Mer ättika eller svavel-syra

Surt som fasen i alla fall

Och alla säger de i kör

”det är männens fel”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 19:32



Bookmark and Share


  LassO
haha papillon, "vill du komma"? med den saltsyrran? de var fasen...
2011-02-02

    papillon
Vad fan är det här? Herrklubben "Slokande snoppen"???
2011-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Typiskt. Äckliga feminazister.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO