Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det diskuteras om


Det diskuteras om

REN EL

Och reklamen går däråt

Men ingen talar om rent spel

Vilket är det första som man borde begära av

Elkraftsbolagen

Där alla egentligen idag är bedragen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 17:57



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Rent bra gjort =)
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO