Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fru förstår mig inte (del I)

...min fru förstår mej inte du kan ge mig en sexa till nej vi säger en åtta va fan det är ju lördag och visst är jag värd att ha det lite kul tog hem en bra order i da du skulle sett mig vid förhandlingsbordet jag var bra charmig och hård som en man ska va och det tycker väl alla kvinnor men min fru hon är vass som fan härlig kropp och vilka meloner det du men hon förstår mej inte vet inte vad jag gör för fel finns pengar i plånboken varje månad vill du se nä du tror mig men det är inte alla på bolaget som tar in sådana bonusar och skulle det inte passa kan jag gå till nåt annat känner ju mycket folk å dom vet vad jag går för så hon får hur mycket kläder hon vill å visst är jag borta mycket men det är ju jobbet å förresten om man inte får det man behöver hemma så måste ju karln få sitt förresten du som vet är hon där i rött därbort i hörnet en som hon har ju det hon har här i Lissabon om man säjer så å nej ja vet att det inte är ditt jobb god whisky har du i alla fall skål du va det Jonny du hette hur är det att jobba här då får du nån dricks det ska du få i kväll i varje fall här är det en som har och vet hur man ska föra sig å kan du lägga nåt gott ord därborta så blir det mer nänä skoja bara klarar mig väl själv ge mig en dubbel till du vadå jag kan betala för mig fått nog nä va fan å du ska väl inte låta som hon där hemma försöker va snäll å det är väl inte mycket begärt att hon ska ha maten klar när man kommer å att hon kan bju till hon är lika fin som förr å jag tycker om att ha nåt att ta i celluliter å sånt skit kan väl va men annars gör det inte nåt om det putar lite å hon klagar över att ja inte tvättar å att hon får skjutsa och dammsuga å sån skit men jag är ju ute på jobb ju å är borta för att få in slantarna så hon kan få dom där förbannade nya skorna eller va det e å de är väl inte för mycket begärt eller va tycker du ja jag vet att det inte tillhör jobbet eller varför står du här annars det skall väl en bartender tåla å jag är inte värst å när du inte vill ge mig den där dubbeln inte fan ska du ha någon dricks glöm det grabben å jag skall nog skaffa mig nåt för kvällen i alla fall här ser du en som vart me förr go natt du å tack för ingenting...




Prosa av Peter Olausson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP