Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfråga

Vad ska jag säga
Vad ska jag göra
Vad ska jag leva av

sen du försvann
med kärleken i släptåg




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-12-07 22:23



Bookmark and Share


  Sara Heiling
aj...
2009-07-13

  ia VIP
så uppgivet
känner sorg över något man kanske inte kan göra något åt.
känner djupt inombords
att så få ord kan beröra
2005-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh