Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåklinten!!

Du stod så ensam mitt ute
på åkern ibland allt havre
som växte runt omkring dig

Jag kunde inte motstå dig
så jag plockade dig som
så ensam stod där

Men nu du ej ensam
längre är jag nu bär
med dig hem till mig
blåklinten så fin du är




Fri vers av Ann-christin
Läst 387 gånger
Publicerad 2004-07-12 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin