Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En steglös vandring (i tystnad)

En jordskorpa fläks upp mot en annan
när ordens syften inte sträcks längre bort
än skuggan under de egna skosulorna




Fri vers av Almagrundet
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-09 20:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord är klanger
vilka så ofta talar till mig

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet