Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min enda kvarvarande illusion...


"En tvillingsjäl !"

En tvillingsjäl
ålder oväsentlig

En tvillingsjäl
inte alls prudentlig

En tvillingsjäl
lagom ordentlig
inte alls "offentlig"

En tvillingsjäl
med egen vilja och
åsikter
en liten "lilja" med
avsikter

En tvillingsjäl
med patos om
rättvisa
vill ondskan
förvisa
med kärlek på
agendan
mitt sinne hon
"förvända"

En tvillingsjäl
som väcker slocknad
glöd
bidrar till "dagligt
bröd
kan stilla
"känslonöden"
och räcka intill
döden.....

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 21:04



Bookmark and Share


  aol
ett riktigt fint bokmärke,
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska