Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte helt sanktionerad kärlek

 

ibland får jag be om ursäkt för min kärlek
tyst
inför mig själv 
den är ju till hälften hemlig

kärleken är så tung och varm
den är för mycket
och den vet inte att föra sig
för den har ett bultande hjärta
och är fylld av glädje som en heliumbllong

jag kan inte alltid kontrollera den
det är sant
och jag borde väl inte härbärgera den
men den gör mig så lycklig just nu
så snälla: 
får jag behålla den? 
åtminstone tills vidare?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-10 00:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hög igenkänningsfaktor.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger