Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över Sverige ljuder orden



Står i min minaret
ropar, jag är en poet
den mänskliga ordmaskinen

Det är jag som är herre
över mina bokstäver
och inte svenska akademin

Jag skriver för jag vill
ingen kan hindra mej
inte ens jantelagen

Hurra Hurra Hurra




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-10 10:38



Bookmark and Share


  Anna*
Så bra! Så ska det låta ♫ ♪
2011-01-11

    Loffe
Härligt skrivet! Tillåt mig att le en smula åt denna färgstarka dikt. Självklart ska man få skriva vad man vill på ett sätt som tilltalar en själv.
Min senaste dikt snuddar också vid ämnet, omen på ett kanske lite annorlunda sätt.
Tack för bra läsning.

// Loffe
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson