Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordmagi/en deckare

ord
skramlande
i harskramla
ord
skakas i handen
kastas på brädet

ord gnids mot varandra
som citroner och gnejs
som murbruk och sammet
som siden mot vissna fingrar
stöter mot och slår gnistor i det mörklagda rummet
där filtar hängts upp för fönstren
och tystnad avhandlas

ord
häpnadens Ooo
rispandets ärr
och den avhuggna konsonanten som sätter punkt
och öppnar tomrummets oändliga möjligheter

de




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 13:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Citroner och gnejs!
Klart cool kombination.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger