Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns som jag står uppe på ett stort berg

Känns som jag ska falla långt
ner för det höga berget känner
mig krossad ledsen orolig allt
på samma gång

Min man ska bli arbetslös känner
oro hur allting ska gå för oss
trodde jag var trygg men det
känns som jag snart slits mitt
itu av ängslan jag bär på

Känns som jag står uppe på
ett stort berg och faller snart
ner känns som livet är slut
men hoppas på att ett under
ska ske

Så jusst nu mår jag inte så
bra vill se ljusningen ganska
snart igen ska be en bön fast
jag inte är så religös men ber
han där uppe om en hjälpande
hand att vi får må bra igen
min man och jag




Fri vers av Ann-christin
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 16:13



Bookmark and Share


  anits VIP
jag förstår din oro, hoppas det löswe
sig för er, kram
2011-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Minns själv hur det kändes när jag blev arbetslös 2007.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin