Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När aikidoträningens meditation inte klickar med resten av livet.


Övning ger färdighet, eller något åt det hållet


[hitta den lugna platsen
i kroppen]



Var borde den sitta då?

Nära hjärtat, kanske?

Hittar den ju inte,
andas andas

V-a-r är den?!

Amen fan också



[sen drar ni ut den lugna platsen
och fyller hela kroppen med lugn]



Hittar den ju inte!

Var, var, VAR?

Fan, jävlar
jag är ju lugn

Varför hittar jag den inte?

Det är bara jag som inte hittar
alla andra kan

Var lugn nu då,

NU!!



[så andas ni ut
och känner lugnet]




Fri vers av San
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-12-08 01:22



Bookmark and Share


  bq
Ja..!! Underbart avkopplande som alla koffenbefriade sensitivitetsbaserade övningar!!!
2005-12-24

    jahapp
HAHAHA fan va bra...jag var på skratt-yoga för ett tag sen...å det var liknande..."Känner ni" och alla nickade utom jag....jag fattade aldrig vad de prata om. Roligt skrivet!
2005-12-08

  Jenny Karlsson
ha ha...kan riktigt känna stressen genom texten
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

San
San